Klantverhaal Smyler

Smyler is een marketing bedrijf voor het MKB dat begin 2017 is opgericht door Jaap Goedegebuur. Smyler is vooral gespecialiseerd in online marketing. Met hun unieke formule leren ze het DNA van hun klanten kennen waardoor de marketing voor elke klant maatwerk is. Verder zijn ze gespecialiseerd in het online werven van kandidaten, wat in de huidige krapte van de arbeidsmarkt een groot voordeel is.

Jaap zocht een bedrijf dat het liefst alles op het gebied van ICT kan aanbieden. Van applicatie tot opslag, maar ook de werkplekken (hardware en software), WIFI en telefonie. En niet geheel onbelangrijk; een goede supportdesk. ‘ICT moet het altijd doen voor een online marketing bedrijf, anders kunnen we letterlijk niets doen voor onze klanten’, aldus Jaap.

Behoefte aan schaalbaarheid

Al snel kwam Smyler in contact met NetExpert, dat in de behoefte van de Smyler kon voorzien. Naast de hiervoor genoemde wensen, was er ook een sterke behoefte aan schaalbaarheid en flexibiliteit omdat Smyler een snel groeiend bedrijf is. Wat inhoud dat de mensen niet alleen vanuit het kantoor in Papendrecht werken, maar ook veelal bij klanten op locatie hun werkzaamheden uitvoeren. Ze werken niet alleen met de bekende office pakketten, maar hebben ook te maken met zware applicaties voor filmbewerking of grafische vormgeving. Om diezelfde reden willen de medewerkers van Smyler zakelijk bellen en gebeld kunnen worden op mobiel.


‘NetExpert leeft zich in wie je bent en wat je doet. Je wordt meegenomen in de voor en nadelen van de diverse mogelijkheden die er tegenwoordig zijn’

Het eerste wat opviel in de gesprekken met Leo Beerden van NetExpert is de inhoudelijke kennis van de ICT materie. Deze kennis weet hij zo te verwoorden dat de ‘gewone man’ snapt wat hij bedoelt. ‘NetExpert leeft zich in wie je bent en wat je doet. Je wordt meegenomen in de voor en nadelen van de diverse mogelijkheden die er tegenwoordig zijn’ vertelt Jaap. ‘Na het advies volgde al snel het offerte, helder en overzichtelijk. Ik weet precies waar ik aan toe ben. We  hebben gekozen voor een cloud werkplek met hosted telefonie op een enkele applicatie na. Denk hierbij aan editing voor filmproductie, de back-up wordt wel weer veilig online weggeschreven. Al onze medewerkers kunnen op kantoor, onderweg of bij de klant veilig werken en communiceren.’

Partner

Niet alleen in woord, maar ook in daad is NetExpert echt een Partner. Tot op de dag van vandaag werken we met ICT middelen van deze tijd, waar we echt blij van worden.  We hebben een partner gevonden die echt met ons mee denkt.

Nieuwschierig naar Smyler? Kijk eens op smyler.nl