Veiligheid boven alles

Cyberaanvallen kunnen aanzienlijke schade aanrichten aan je bedrijf en gegevens. Daarom is het belangrijk om een solide verdediging tegen online criminelen op te bouwen. Met de Security experts van NetExpert kun je goed je ICT beveiliging onder de loep nemen en precies in kaart brengen hoe en waar bedrijfsmiddelen en infrastructuur het kwetsbaarst zijn.

Beter voorkomen dan genezen
Met de Managed Security Service van Net Expert ben je altijd up-to-date en bij de tijd. Van end point protection tot en met firewall. Daar waar je veilig het internet op wilt gaan en nog veel meer.

Veilige office 365 omgeving

Veel organisaties die van een eigen Exchange of complete ICT omgeving overschakelen naar deze hosted 365 variant missen de controle over de mate van beveiliging, back-up en archivering.

Ervaar de rust
Optimale bescherming tegen ransomware, spam, virussen en phishing, met onze security oplossingen. Eenvoudig en snel herstel voor Exchange Online, Onedrive for Business en SharePoint Online, voor als het op één of andere wijze toch fout is gegaan, met onze backup oplossing “altijd terug”. Archiveren, veelal een ondergeschoven onderwerp. Cloud gebaseerde archiver voor onder andere e-mails die overal toegankelijk zijn, zelfs als Office 365 offline is.

 
 

Beveilig informatie en processen

Laat medewerkers veilig onderling en op afstand verbinding maken met het bedrijfsnetwerk. Wij bouwen en beloven;

  • Veilige en besloten netwerken;
  • De beste bescherming tegen gevaren van buiten;
  • Veilige toegang tot internet;
  • Veilig toegang tot mobile netwerk met secure mobile;
  • Altijd online en bereikbaar met tweede (mobile) verbinding.
 

Een combinatie van techniek en mensen

De zwakste schakel
Personeel speelt een sleutelrol bij alle informatiebeveiliging. Dat begint met bewustwording van de risico’s. Met awareness-trainingen maken wij medewerkers bewust van het risico van hun handelingen.

AVG proef
Het neerzetten van een privacyvriendelijke, veilige omgeving. Het voldoen aan strenge privacywetten. Het zou allemaal niet ingewikkeld moeten zijn. En het zou al helemaal geen torenhoge kosten met zich moeten meebrengen. Hoe wij dat doen?
Met eenvoudige stappenplannen die je bij de hand nemen. Met overzichtelijke dashboards en kant-en-klare reglementen. Met gebruiksvriendelijke tools die grip houden op data- en netwerkomgevingen. En vooral met oplossingen die je ook zonder dikke handleiding en technische kennis kunt gebruiken.

 

Sparren over een goed beveiligde ICT omgeving?