Hier waak ik

Veiligheid boven alles

Cyberaanvallen kunnen aanzienlijke schade aanrichten aan bedrijf en gegevens. Wij nemen je beveiliging onder de loep en bouwen een solide verdediging.

De cybercrime-epidemie
43% van de cybercrime-aanvallen is gericht op bedrijven in het mkb, en 20% ondervindt schade. De geschatte schade in Nederland bedraagt jaarlijks 10 miljard, wereldwijd 400 miljard. Fact of life? Kom nou. Samen kunnen we beter. Door écht werk te maken van continuïteit en veiligheid. Met technische maatregelen, aandacht, bewustwording en volharding.

Een veilige omgeving

Bescherm data en medewerkers beter met een goed doordacht netwerk en beveiligde applicaties.

Ervaar de rust
Veiligheid en continuïteit: je bereikt het met een integraal proces. Lastig? Kwestie van doen. We beschermen de computers tegen spam, virussen en phishing. Het netwerk beschermen we met een geavanceerde firewall en medewerkers kunnen veilig inloggen met tweetrapsauthenticatie. Maar er is veel meer mogelijk: Office 365 beschermen tegen dataverlies, voorkomen dat een boze medewerker zijn mailbox verwijdert? We denken graag mee.

 
 

Beveilig informatie en processen

Laat medewerkers veilig onderling en op afstand verbinding maken met het bedrijfsnetwerk. Wij bouwen en beloven;

  • Veilige en besloten netwerken;
  • De beste bescherming tegen gevaren van buiten;
  • Veilige toegang tot internet;
  • Veilig toegang tot mobile netwerk met secure mobile;
  • Altijd online en bereikbaar met tweede (mobile) verbinding.
 

Een combinatie van techniek en mensen

De sterkste schakel
Medewerkers spelen een sleutelrol bij informatiebeveiliging. Dat begint met bewustwording van de risico’s. Met awareness-trainingen maken wij medewerkers bewust van het risico van hun handelingen.

AVG-proof
Het neerzetten van een privacyvriendelijke, veilige omgeving. Het voldoen aan strenge privacywetten. Het zou allemaal niet ingewikkeld moeten zijn. En het zou al helemaal geen torenhoge kosten met zich moeten meebrengen. Hoe wij dat doen?
Met eenvoudige stappenplannen. Met overzichtelijke dashboards en kant-en-klare reglementen. Met gebruiksvriendelijke tools die grip houden op data- en netwerkomgevingen. En vooral met oplossingen die je ook zonder dikke handleiding en technische kennis kunt gebruiken.

 

Sparren over een goed beveiligde ICT omgeving?