Geen grenzen

 

Verbinden

Ofwel: connectivity. Daarmee bedoelen we alle netwerkoplossingen die nodig zijn om de organisatie te verbinden. Met Internet, met andere filialen. Veilig en gemonitord.

Een Internetverbinding
Dat is toch wel het minste wat we nodig hebben. Maar wel liefst één met zakelijke garanties: snelle en adequate reactie als er een probleem is. Optimaal beveiligd tegen inbraak en Internetvandalisme, met een ingebouwde, beheerde firewall. Dat noemen we ManagedConnectivity.

Een private cloud
In je eigen private cloud verbinden we filialen, cloudservers, telewerkers. Ingewikkeld? Wij verzorgen de gehele omgeving. Van ontwerp tot beheer.

 

Altijd veilig toegang tot bedrijfsinformatie?

Ontdek de private cloud.

Hoe het werkt
Als communicatie tussen vestigingen, thuis,- en onderweg werkplekken betrouwbaar, veilig en afgeschermd moeten zijn, kies je voor een private cloud, ofwel IP-VPN. Naar beheer hoef je niet om te kijken. Onze NetExperts houden de kwaliteit en veiligheid van je netwerk continu in de gaten.

Voordelen van de private cloud
- Veiligheid: de centrale firewall beschermt je cloud
- Garanties / Quality of Service: geen afhankelijkheid van Internet
- Eenvoudig uit te breiden (vestigingen, thuiswerkers);
- Geschikt voor data, spraak en veel extra’s

 
 

Altijd online met de beste providers

  • KPN
  • Tele2
  • Eurofiber
  • NDIX
  • En nog veel meer...

 

BETROUWBAARHEID

Een verbinding met 99,9% uptime garantie. Dat is best goed. Maar als de verbinding nooit mag wegvallen leggen we een backup aan. Zo blijf je altijd online.

We bellen!
Gaat er toch iets mis? Dan zijn we er als de kippen bij om je te informeren, uitwijk te regelen, en je op de hoogte te houden. Continuïteit en veiligheid komen eerst.

 

Meer weten?