Altijd in contact

 

Altijd bereikbaar

Innovatieve oplossingen voor je bereikbaarheid en een flexibele telefooncentrale in de cloud die met je meegroeit. Voer gesprekken in HD, kristalheldere geluidskwaliteit.

Totaalcommunicatie met hIP Office
Gebruik het apparaat van je keuze en communiceer eenvoudig met je klanten of collega's. De mogelijkheden zijn eindeloos, zoals één nummer voor je vaste en mobiele gesprekken, videoconferencing, CRM-koppelingen, het kan allemaal.

 

Daarom hIP Office en Zakelijk Mobiel

Kies zelf de vorm van communicatie die het beste bij de situatie past. Of dit nu chatten, bellen of videobellen is. Eén op één, of juist in groepsverband. Met hIP Office bereik je een optimaal bereikbare organisatie en een flexibele communicatieschil.


Niet meer investeren in een eigen telefooncentrale. Betaal in plaats hiervan een laag maandbedrag, zonder langjarige verplichtingen. Zo blijf je wendbaar en bespaar je op telecommunicatie.


 

Telefooncentrale in de cloud

Vanuit één plek de beschikbaarheid van je collega’s bekijken, chatten, audio en video bellen, vergaderen en samenwerken op elk apparaat.

  • Vast-mobiel integratie
  • Eén centrale voor alle vestigingen
  • Slimme integratie met ERP en CRM
  • Bereikbaarheid direct inzichtelijk
  • Een handige app waarmee je bepaalt of en hoe je bereikbaar bent
 

Altijd contact

Zakelijke communicatie wil je niet aan het toeval overlaten. Het moet eenvoudig, slim en flexibel. Met hIP Office en Zakelijk Mobiel heb je je bedrijfscommunicatie optimaal op orde. Zonder hoge investeringen, met lage maandelijkse kosten.

 

Demo aanvragen? We horen je graag!