Onbeperkt ICT beheer

 

Weten waar je aan toe bent

Goedwerkende ICT is voorwaardelijk voor een soepele bedrijfsvoering. Ook als je applicaties in de cloud staan, want juist dan is een goed en vlot netwerk van levensbelang.

Goed beheer
Managed ICT is gericht op continuïteit en veiligheid. Om problemen vroegtijdig te ontdekken houden we je computers 24 uur per dag in de gaten, en de Servicedesk staat klaar voor ondersteuning van de medewerkers. Ook aan je portemonnee is gedacht. Je betaalt een vast, laag bedrag per computer, ongeacht de gewerkte tijd of gemaakte onkosten. Gewoon goed geregeld.

 

Alleen resultaat telt

Proactief je systemen laten monitoren en beheren. Zo blijft je netwerk efficiënt, stabiel en veilig. Maar we denken ook met je mee, installeren en updaten van werkplekken, servers, netwerken, telefonie. Alleen ondersteuning van specifieke onderdelen? Doen we! Met maximale zekerheid over de kosten: niet de gewerkte uren, maar het aantal beheerde werkplekken en servers bepaalt de prijs. Gegarandeerd.

Alles onder één dak
Nooit meer je hoofd breken over ICT-vraagstukken, afrekenen met leveranciers die niets doen, naar elkaar wijzen? Zorgen we voor! Van beheer tot security en telefonie, en met één centraal aanspreekpunt voor je medewerkers. Ook als we er zelf geen kaas van hebben gegeten helpen we je verder. Ontdek wat we voor je kunnen doen.

 

Voordelen van Managed ICT

  • Heldere afspraken, vaste kosten
  • Servicedesk voor al je ICT-vragen
  • Geen zorgen over back-ups, updates en beveiliging
  • Kostenbesparing: geen loonkosten (risico) eigen IT-beheerder(s)
  • Periodieke rapportage over jouw systemen
 

Van incident naar Managed ICT

De mogelijkheden én afhankelijkheden van ICT nemen toe. Ondertussen is er vaker aandacht nodig voor veiligheid en continuïteit. Dat vraagt sturing, maar daarvoor ontbreekt vaak tijd en kennis en je hebt niet altijd de beschikking over een ICT'er.

Hoe moet het dan wel?
> Hou het extern: beheerders en adviseurs onder handbereik, maar niet op de loonlijst.
> Begrens de kosten: betaal voor resultaat in plaats van uren.
> Kies je doel: huur flexibele Managed Services in voor specifieke diensten.

 

Wil je ook ICT zonder zorgen?