fiber_koppeling.jpg

ManagedFiber

Waarom

ManagedFiber koppelt zakelijke kwaliteit en betrouwbaarheid aan een grote capaciteit. Is dat iets voor u?

De snelheid van de DSL-verbinding voldoet niet langer

ManagedFiber biedt zeer hoge snelheden, synchroon: zowel up als down. De technologie is bijna onbeperkt schaalbaar, zodat capaciteitsproblemen definitief tot het verleden behoren.

U wilt minder afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de verbinding

ManagedFiber biedt stabiliteit en een hoog serviceniveau en u kunt steeds terecht bij onze Servicedesk, die in direct contact staat met de provider. Storing op de apparatuur? Met het optionele CRSS vervangen we uw router direct, zodat u door kunt gaan. U kunt verstoringen zelfs vóór blijven door de verbinding te voorzien van een automatische fall-back.

U wilt investeringen in dure en complexe apparatuur vermijden

De veiligheid van de verbinding is geregeld op basis van een firewall in de cloud. Hierdoor is het niet nodig om te investeren in een eigen firewall.

U heeft wisselende ervaringen met een standaard DSL-verbinding

Concurrerende kilo-knallers van de grote providers lijken aantrekkelijk, maar leveren vaak niet de beloofde prestaties en de betrouwbaarheid laat te wensen over. De provider geeft slechts een 'best-effort' garantie, zodat het afwachten is wanneer je geholpen wordt bij een storing.

U wilt filialen koppelen, of telewerken mogelijk maken

Het is van belang dat de verbinding van constante kwaliteit is. Dat kan beter gegarandeerd worden als de locaties zich op hetzelfde netwerk bevinden.