professional5.jpgManaged ICT

Waarom

Alle bedrijfsprocessen hangen samen met ICT. Continuïteit is van belang, maar niet tot elke prijs. U vraagt zich misschien af of de inspanningen van ICT-beheer de kosten volledig rechtvaardigen. Gebeurt dat wel doelmatig? Hoe optimaliseert u de bedrijfszekerheid, mét controle over de kosten?

Professionaliseren. Geheel of gedeeltelijk uitbesteden van duidelijk omschreven taken is een effectieve strategie voor iedere organisatie die zich wil concentreren op zijn kerntaken. ICT leent zich hier bij uitstek voor: de vreemde ogen van de ICT-dienstverlener dwingen bovendien tot structureren. Zo is het makkelijker om het beheer onder te brengen in heldere processen. Professioneel, gestructureerd ICT-beheer lost bestaande problemen op, en voorkomt deze voor de toekomst.

Versterken. Met extern beheer haalt u meer kennis en capaciteit binnen dan er in de eigen organisatie beschikbaar is. Zo ontstaat er minder kwetsbaarheid als een medewerker ziek of op vakantie is en zijn actuele kennis en goede ideeën over de toepasbaarheid van ICT beter voorhanden.